PUBLICURE søger udbudsstudent(er)

Skrevet 24. februar, 2020

PUBLICURE Advokatfirma er et specialistkontor, der primært beskæftiger sig med rådgivning af den offentlige og private sektor i forhold til udbudsret, forvaltningsret, forsyningsret, statsstøtte, konkurrenceret, samt indgåelse og styring af offentlige kontrakter inden for udvalgte brancher, herunder forsyningssektoren, spil, IT, indkøb og offentlig administration.

Som vidensmedarbejder hos PUBLICURE skal du bistå med selvstændig analyse og kategorisering af afgørelser og lovgivning til kontorets udbudsretlige vidensdatabase i samarbejde med professorer og kontorets advokater. Det forefaldende studenterarbejde vil omfatte kildesøgning, projektarbejde og lettere sagsbehandling.

 

Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med høj faglighed og en ligefrem og uformel omgangstone med rig mulighed for sparring om de juridiske opgaver.

Arbejdstiden er ca. 20 - 25 timer om ugen for 1 student, der dog vil kunne deles i 2 stillinger.

 

Vi lægger vægt på, at du er fagligt dygtig, arbejder disciplineret, grundigt, selvstændigt og struktureret og tager ansvar for dit arbejde, men vi forventer også, at du bidrager til kontorets sociale miljø.

 

Du skal have mindst 1 år tilbage af dit studium.

 

Herudover vil det være en stor fordel, men ikke nødvendigvis en betingelse, at du enten følger eller har afsluttet faget udbudsret.

 

Ansøgning med CV og karakterudskrift sendes pr. e-mail til partner Peter Lund Meyer til plm@publicure.dk. Fristen for ansøgning er fredag d. 20. marts 2020. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Du er ligeledes velkommen til at kontakte os, såfremt du har nogen spørgsmål til stillingen.