Heldagsseminar i udbudsloven målrettet private virksomheder 3. november 2016

Skrevet 25. juli, 2016
PUBLICURE gennemfører et praktisk vinklet heldagsseminar i den nye udbudslov for tilbudsgivere

Den nye udbudslov fører både faldgruber og muligheder med sig for den private virksomhed, som leverer til offentlige institutioner.
 

  1.     Hvor tæt kan vi komme på ordregiver i forbindelse med tilrettelæggelsen af et udbud? Hvordan og hvilke rammer er der for, at vi kan hjælpe ordregiver på vej med at lave det bedst mulige udbud
  2.     Hvis vi allerede har kontrakten: Hvor meget kan den bestående kontrakt ændres, så udbud helt undgås og aftaleforbeholdet med den offentlige samarbejdspartner fastholdes?
  3.     Hvordan fungerer det nye ”udbudspas”, ESPD’en, og har vi andre muligheder for at dokumentere vores egnethed i ansøgning eller tilbud?
  4.     Hvordan optimerer vi tilbuddet i forhold til evalueringsmetoden, som ordregiver nu har pligt til at fremlægge med udbudsmaterialet?
  5.     Hvad kan vi generelt gøre for at optimere vores stilling i forbindelse med et verserende udbud?
  6.     Hvordan håndterer vi uregelmæssigheder i et udbud, herunder ekskluderende kravspecifikationer?
  7.     Hvilke retsmidler har vi, hvis udbuddet ikke går vores vej, og hvilke strategiske overvejelser bør vi gøre os i den sammenhæng?

 
Disse emner vil advokat og associeret partner Anders Nørgaard Jensen gennemgå på et heldagsseminar tiltænkt private virksomheder den 3. november 2016, kl. 9:30 - 15:00, hos PUBLICURE Advokatfirma. 
 
Anders har betydelig erfaring som udbudsrådgiver for såvel ordregivende enheder som private leverandører. Herudover fører Anders regelmæssigt udbudssager for Klagenævnet for Udbud og domstolene, og guider deltagerne igennem de nye udbudsregler ud fra en praktisk vinkel og med afsæt i faktiske eksempler og erfaringer.
 
Tilmeldinger sendes til anj@publicure.dk (DKK 2.000 p.p., inklusiv forplejning).