PUBLICURE søger 2 selvstændige og analytiske studenter til udbudsretligt vidensarbejde og forefaldende studenterarbejde

Skrevet 03. oktober, 2018

PUBLICURE Advokatfirma er et specialistkontor, der primært beskæftiger sig med rådgivning af den offentlige og private sektor i forhold til udbudsret, forvaltningsret, forsyningsret, statsstøtte, konkurrenceret, samt indgåelse og styring af offentlige kontrakter inden for udvalgte brancher, herunder forsyningssektoren, spil, IT, indkøb og offentlig administration.

 

Som vidensmedarbejder hos PUBLICURE skal du bistå med selvstændig analyse og kategorisering af afgørelser og lovgivning til kontorets udbudsretlige vidensdatabase i samarbejde med professorer og kontorets advokater. Det forefaldende studenterarbejde vil omfatte kildesøgning, projektarbejde og lettere sagsbehandling.

 

Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med høj faglighed og en ligefrem og uformel omgangstone med rig mulighed for sparring om de juridiske opgaver.

 

Arbejdstiden er ca. 15 - 20 timer om ugen for hver student, idet de 2 studenter tilsammen så vidt muligt skal afdække en normal 37 timers arbejdsuge. Studenterne vil i vidt omfang få mulighed for at koordinere deres egen tid.

 

Vi lægger vægt på, at du er fagligt dygtig, arbejder selvstændigt og struktureret og tager ansvar for dit arbejde, men vi forventer også, at du bidrager til kontorets sociale miljø.

 

Du skal have mindst 1 år tilbage af dit studium.

 

Herudover vil det være en fordel, men ikke nødvendigvis en betingelse, at du enten følger eller har afsluttet faget udbudsret.

  

Ansøgning med CV og karakterudskrift sendes pr. e-mail til partner Peter Lund Meyer på plm@publicure.dk. Fristen for ansøgning er fredag d. 19. oktober 2018, og vi forventer at afholde samtaler i uge 43. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Du er ligeledes velkommen til at kontakte os, såfremt du har nogen spørgsmål til stillingen.