Heldagsseminar i udbudsloven målrettet private virksomheder 9. juni 2017

Eventet blev afholdt: 
9. juni 2017 - 10:00 til 16:00
PUBLICURE gennemfører et praktisk vinklet heldagsseminar i udbudsloven for tilbudsgivere

Den nye udbudslov giver anledning til en række udfordringer for private aktører, som konkurerer om offentlige kontrakter:

 

  • Hvor tæt kan vi komme på ordregiver i forbindelse med tilrettelæggelsen af et udbud? Hvordan og hvilke rammer er der for, at vi kan hjælpe ordregiver på vej med at lave det bedst mulige udbud?
  • Hvis vi allerede har kontrakten: Hvor meget kan den bestående kontrakt ændres, så udbud helt undgås og aftaleforbeholdet med den offentlige samarbejdspartner fastholdes?
  • Hvordan fungerer det nye ”udbudspas”, ESPD’en?
  • Hvordan optimerer vi tilbuddet i forhold til tildelingskriteriet, som ordregiver nu har pligt til at fremlægge med udbudsmaterialet?
  • Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi forhandler med ordregiver?
  • Hvordan håndterer vi uregelmæssigheder i et udbud, herunder vores egne forbehold eller kravspecifikationer, som begrænser konkurrencen?
  • Hvilke retsmidler har vi, hvis udbuddet ikke går vores vej i forhold til aktindsigt og klage, og hvilke strategiske overvejelser bør vi gøre os i den sammenhæng?

 
Disse emner vil advokat og partner Anders Nørgaard Jensen gennemgå på et heldagsseminar tiltænkt private virksomheder den 9. juni 2017, kl. 10:00 - 16:00, hos PUBLICURE Advokatfirma. 
 
Anders har betydelig erfaring som udbudsrådgiver for såvel ordregivende enheder som private leverandører. Herudover fører Anders regelmæssigt udbudssager for Klagenævnet for Udbud og domstolene, og guider deltagerne igennem udbudsreglerne ud fra en praktisk vinkel og med afsæt i faktiske eksempler, erfaringer fra udbudsprocedurer, samt klage- og retssager.

 

Pris: DKK 5.000 + moms p.p. inklusiv forplejning.